انتخاب واحد و پرداخت شهریه

قابل توجه تمامي دانشجويان

دانشجويان محترم مي بايست انتخاب واحد خود را ازهر دو سامانه( سامانه سجاد وسامانه www.shirazjju.ac.ir ) پرينت گرفته وجهت تائيد به مشاورين گروه  طبقه 3 تحويل نمايندوسپس به كارشناسان آموزش مراجعه تمايند.

قابل توجه دانشجويان ترم اول (جدیدالورود)

دانشجويان محترم مي بايست جهت انتخاب واحد به مشاورين گروه طبقه سوم مراجعه نمايند و در هر دوسامانه (سامانه سجاد وسامانه www.shirazjju.ac.ir ) انتخاب نمايند. (ضمنا انتخاب واحد در سامانه shirazjju متعاقبا اعلام می شود)

***جهت ورود به سامانه سجاد وانتخاب واحد و بارگذاری عکس خود

دانشجويان محترم كليه مقاطع ورودي 93 ترمي هر چه سريعتر جهت صدور كارت دانشجويي، نسبت به بارگذاري عكس خود با حجاب كامل اسلامي و بدون هيچ گونه آرايش و اندازه عكس حداقل 300*200 و حداكثر 400*300 پيكسل، فرمت JPG وحجم عكس نبايد از  100   كيلوبايت بيشتر باشد در سايت

http://www.edu.uast.ac.irاقدام نماييد.

نام كاربري :كد ملي                                                                1111111111

کلمه عبور: شماره شناسنامه+ كد ملي                                    1111111111222

پرداخت شهریه :

به منظور دریافت شناسه پرداخت شهریه خود نزد بانک ملت شماره 14 رقمی (شماره دانشجویی سامانه سجاد) را به شماره 100001377 پیامک نماید.

لازم به ذکر است به دلیل حجم زیاد درخواست ها پاسخ شما با تاخیر 10 دقیقه ای ارسال خواهد شد.

شماره حساب 50769028/74 بانک ملت شعبه وصال شیرازی حواله کنند  به نام موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی شیراز

دانشجویان ترم آخر فقط شهریه ثابت

بقیه دانشجویان :مبلغ 4000000 ریال

****نحوه خروج از لیست سیاه مخابرات:

برای خارج کردن شماره از لیست سیاه مخابرات (فعال کردن پیامک های تبلیغاتی)کافیست از خطوط همراه اوا عدد 2 را به شماره 8999 ارسال نموده و برای خطوط ایرانسل عدد 1 را به 5005 ارسال فرمایید.